Aura Peeperkorn bank 't Maaseiker Woonhuys

Aura Peeperkorn

Unieke en authentieke stukken, verzameld en met liefde uitgezocht, gecombineerd met prachtige lampen en stijlvolle zitmeubelen, geven Aura Peeperkorn een heel eigen sfeer. Laat u inspireren en geniet mee van de mooie en bijzondere objecten en kleuren en laat u meevoeren in hun eigenzinnige kijk op interieur.

Wekelijks krijgen we nieuwe stukken van Aura Peeperkorn binnen. Niet alle artikelen plaatsen we op onze webshop omdat ze vaak uniek en eenmalig zijn. Heb je een exemplaar gezien dat we niet op onze website hebben staan neem dan gerust met ons contact op.

De serie eetkamerstoelen, fauteuils en bankjes van de populaire reeks Dirk zijn uiteraard bij ons te bewonderen.  Momenteel staan de eetkamerstoelen en fauteuils van deze reeks gepresenteerd in onze showroom. De stoffenkleuren zijn inmiddels uitgebreid tot 7. Van al deze kleuren zijn stalen aanwezig.

Alle tafels zijn bij ons te bestellen. Aangezien het assortiment van week tot week wisselt hebben wij niet alle modellen gepresenteerd staan in onze showroom.