L'Authentique verf 't Maaseiker Woonhuys

L' Authentique is een verflijn in 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

Fluweelzachte krijt -en kalkverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. Bijpassende lakken en gevelverf maken het keuze palet volledig en maken het mogelijk op elk gewenst oppervlak de door u gekozen ambiance voort te zetten.
In hun atelier wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere -handmatig ingeschilderde- kleurenkaart gaat door hun handen. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.
Door haar eigenschappen is hun verflijn uitermate geschikt voor gebruik in historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren die sfeer en warmte ademen prachtig tot hun recht.
Het gevoel dat ze neer willen zetten mag u terugvinden in namen als Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas.

Twijfelt u over de juiste kleur? Wij geven GRATIS advies aan huis in Nederland en Belgie.

Vraag naar de voorwaarden. Advies in onze woonwinkel is altijd gratis. Neem dan bij uw bezoek een aantal foto's van de te schilderen ruimte mee. U kunt de verven bestellen via onze webshop. Wij leveren direct uit voorraad vanuit ons magazijn. Leveringen > €35,00 zijn GRATIS in Nederland en Belgie. De verven van 'l Authentique zijn uiteraard ook in onze woonwinkel te bestellen.