Olav Home

Olav Home Collectie brengt de landelijke sfeer bij u in huis. De combinatie van hoogwaardige materialen en het hedendaagse comfort creëren de authentieke en exclusieve landelijke uitstraling van de Olav Home Collectie. De Olav collectie wordt geheel in eigen beheer ontwikkeld en vervaardigd. De waarborgt de exclusiviteit in uw woonkamer. De Olav Home Collectie biedt een zeer uitgebreid assortiment banken, fauteuils, loveseats, eetkamerstoelen, barkrukken, kasten, tafels en hockers.

Wij hebben een aantal modellen van de Olav Home Collectie gepresenteerd in onze showroom. Aangezien het assortiment inmiddels enorm is uitgebreid en wij niet alle modellen kunnen presenteren in onze woonwinkel zien wij de showroom van Olav Home Collectie als een verlengstuk van onze winkel. 

Heeft u interesse in een van de meubels van Olav Home Collectie, neem dan contact met ons op. Indien het gewenste model meubelstuk niet aanwezig is in onze winkel dan bieden wij u de mogelijkheid om de showroom van Olav Home Collectie te bezoeken. Dit bezoek is mogelijk op afspraak op maandag, dinsdag of woensdag samen met een van onze stylisten.

Neem voor het maken van een afspraak telefonisch of via ons contactformulier contact met ons op.

Neem een voorproefje met deze digitale rondleiding bij Olav Home.