Painting the Past

KLEURADVIES PAINTING THE PAST: Binnenwanden die herinneringen oproepen aan de klassieke interieurs van Engelse landhuizen en kastelen. Rustiek, stijlvol, maar bovenal de garantie voor de warme sfeer in uw woning. Het kan, dankzij de matte muurverven van Painting the Past. Ze dragen de toepasselijke naam PAINTING THE PAST en zijn verkrijgbaar in maar liefst 103 ouderwetse tinten….. Tevens zijn de kleuren ook te verkrijgen voor op hout in een "Matte" of een "Eggshell" Finisch. Wilt u een kleur testen dan kan dit met een testpotje van PAINTING THE PAST.

Showroom woonwinkel: Diverse sfeerkamers zijn geverfd met Painting the Past. U kunt er o.a. de volgende kleurtinten terugvinden: Grime, Taupe, Putty, Truffle, Ebony, Pepper, Monument Grey, Soft Black, Mauve en Khaki, Porcelain en alle behangsoorten.

Showroom villa in Mediterrane Stijl: Ons woonhuis is modelwoning voor de verven van Painting the Past. U kunt er o.a. de volgende kleuren terugvinden: Steel, Blue Grey, Truffle, Mauve, Calico, Cottage Green, Muslin, Velvet Plum, Ebony en Putty. De showroom in onze villa is te bezoeken na telefonische afspraak.

Twijfelt u over de juiste kleur? Wij geven GRATIS advies aan huis (bij afname van Painting the Past) in Nederland en Belgie. Vraag naar de voorwaarden. Advies in onze woonwinkel is altijd gratis. Neem dan bij uw bezoek een aantal foto's van de te schilderen ruimte mee. U kunt de verven bestellen via onze webshop. Wij leveren direct uit voorraad vanuit ons magazijn. Leveringen > €35,00 zijn GRATIS in Nederland en Belgie. De verven van Painting the Past zijn uiteraard ook in onze woonwinkel te bestellen.