Keijser & Co 't Maaseiker Woonhuys

Stijlvol wonen is Keijser & Co


Eigentijdse meubelen met een pure vormgeving waarbij alles mogelijk is. Denk daarbij aan speciale maatvoeringen en verschillende afwerkingen, zoals gebeitst eiken, kasten in kalkverf of juist hoogglans gepolitoerd.
Ook zitmeubelen valt binnen het Keijser & Co concept. Van hoekbanken tot loungefauteuils ook hier kan men in maatwerk denken. Er is een ruime keuze in de stoffencollectie die bestaat uit basic en stoere stoffen. Daarnaast kan er gekozen worden uit een aantal gerenommeerde stoffenhuizen zoals Romo, Chivasso en Aristide.
De collectie bestaat uit een overzichtelijke serie modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen.

De collectie wordt gepresenteerd in de showroom in Culemborg. Regelmatig bezoeken wij met onze klanten hun showroom. De collectie van Keijser & Co is ontzettend breed die wij niet in onze winkel kunnen ten toonstellen. Hun showroom zien wij al een verlengstuk van onze winkel.

Heeft u interesse in een van de meubels van Keijser & Co? Neem gerust met ons contact op voor het maken van een afspraak. Dit kan steeds op maandag samen met een styliste van 't Maaseiker Woonhuys.

Bekijk alle modellen van Keijser & Co op www.keijserenco.nl