ETC Expo biedt showroomruimte aan de interieurbranche en richt zich hierbij op het hoge segment van de markt en een exclusieve lifestyle. Door de productdiversiteit binnen het segment ontstaat een synergie waar alle betrokken van kunnen profiteren. ETC Expo is het trade center dat voldoet aan de vraag naar een permanente vakbeurs, op het hoogste segment van de interieurmarkt.

ETC Expo is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, woontextiel, woondecoratie, vloerbedekking, sfeer en projectverlichting, verf, behang, maatwerk en interieuraccessoires. Binnen ETC Expo vindt u alle stijlen terug, maar altijd met oog voor kwaliteit en exclusiviteit.

De vertegenwoordigde merken (o.a. Keijser en Co) behoren (inter)nationaal tot de top van hun vakgebied en komen zowel uit Nederland als diverse andere Europese landen.  ‘t Maaseiker Woonhuys biedt u de mogelijkheid om het ETC te bezoeken onder begeleiding van een styliste. Het bezoek kan alleen plaatsvinden op maandag en is geheel vrijblijvend.

Heeft u interesse in een bezoek aan het ETC? Neem met ons contact op voor het maken van een afspraak. Voor het bezoek zullen uw interesses doornemen en eventueel een plan opstellen voor de in te richten ruimte(s).