't Maaseiker Woonhuys

Bij ‘t Maaseiker Woonhuys kunt u terecht voor allerlei adviezen op het gebied van interieur. Dit kan gaan om een kleuradvies, inrichtingsadvies maar ook voor een totaaladvies of verlichtingsplan. Desgewenst komen wij bij u thuis met de die ene lamp die u gezien heeft in onze winkel waarvan u twijfelt of deze past binnen uw interieur.

Ons sterke punt is de landelijke en tijdloze sfeer zoals te zien is in 't Maaseiker Woonhuys over te brengen bij u thuis. Wij vinden het belangrijk om uw wensen goed door te nemen om vervolgens hiermee aan de slag te gaan. Wij realiseren projecten van klein tot groot in combinatie met schilderwerken en maatwerk. Alles wordt dusdanig op elkaar afgestemd dat meubels, verf en accessoires een prachtig geheel vormen en gezelligheid een feit is. Uw huis is een “thuis”.

Wij vinden dat interieurstyling meer is dan het plaatsen van meubels in een ruimte. De juiste combinatie van kleuren, meubels, accessoires en verlichting zorgen voor de juiste sfeer. De interieurwensen en de beoogde sfeer moeten in harmonie met de omgeving zijn, maar moeten ook technisch uitgevoerd kunnen worden. Wij begeleiden u met het maken van keuzes d.m.v. het presenteren van sfeerimpressies, plattegronden (eventueel in 3D uitgewerkt) en de inkoop van uw interieur. Wij bieden u zelfs de mogelijk om diverse inkoopcentra te bezoeken waar nagenoeg alle Nederlandse en Belgische fabrikanten vertegenwoordigd zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een advies groot of klein, naam dan gerust met ons contact op.