Annuleren

Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kosteloos. Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien ’t Maaseiker Woonhuys al een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten exclusief de verzendkosten.

Retourneren

U hebt een periode van 7 werkdagen (14 dagen wanneer gekocht in onze webwinkel) om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Speciaal ingekochte artikelen, verven van Pure & Original en L’Authentique en maatwerkmeubelen kunnen niet worden geretourneerd.

Maatwerkmeubelen, zoals sofa’s, fauteuils, eetkamerstoelen, krukken, tafels en kasten kunnen lichte kleurafwijkingen hebben ten opzichte van de getoonde materialen in de showroom/ catalogus/ of op de website.

Maatwerkmeubelen of speciaal bestelde meubelen, verlichting of decoratie kunnen niet teruggenomen worden tenzij deze gebreken vertonen. Wij proberen deze gebreken zo spoedig mogelijk te verhelpen of een vervangend artikel bestellen. Alle artikelen van het merk Blanc D’Ivoire, Dialma Brown en Il Fanale kunnen niet worden geretourneerd net zoals bestellingen van Pure & Original en ‘l Authentique paints. Gebreken proberen wij zo spoedig mogelijk te verhelpen of er wordt een vervangend artikel van het desbetreffende merk besteld.

Voordat u een artikel retourneert verwachten wij dat u deze controleert op beschadigingen en volledigheid.

Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. ’t Maaseiker Woonhuys zal de gehele aankoopsom, exclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn ook voor uw rekening. De verzendkosten van artikelen in de sale worden ten alle tijde in rekening gebracht. Doorgaans bedragen de kosten €7,95 per zending.

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval ook niet terugbetaald.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ’t Maaseiker Woonhuys kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer te vermelden. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u de bon en artikelgegevens bij de hand houdt.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig.

Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ’t Maaseiker Woonhuys heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres
’t Maaseiker Woonhuys
Bleumerstraat 22
B-3680 Maaseik
België