De prachtige SID DICKENS tiles zijn in onze woonwinkel verkrijgbaar. Wij zijn één van de officiele dealers in Belgie.

Deze Canadese kunstenaar, gefascineerd door de Europese cultuur, ontwerpt handvervaardigde tableaus (15 bij 20 cm) uit de Renaissance, Baroque en Roccoco periode. Met afbeeldingen van het Midden-Oosten tot Babylon, Londen en Parijs, alles geïnspireerd door kunst, muziek, mystieke symbolen, the tarot, botanica en bord spelen.

De SID DICKENS tableaus kan je naar eigen ideeën samenstellen aan de wand. Je kan starten met b.v. 2 en afhankelijk van je budget doorgaan tot een prachtig geheel is ontstaan, welke ook onderling te verwisselen zijn.

De tableaus worden in oplage gemaakt. De tableaus een prachtige investering en echte collectors items. De SID DICKENS tableaus zijn handgemaakt en handgeschilderd.

De prijs van een tableau uit de huidige reeks bedraagt €89,95 per stuk. Wij hebben een groot gedeelte van de huidige tableaus op voorraad en vullen steeds de voorraad aan met de nieuwste collecties. Op dit moment beschikken wij ook nog over een aantal retired tiles.

Wist je dat tal van beroemdheden zoals Sir Elton John, Liv Tyler, Dolce & Gabana, Bono, Sting en Phil Collins de collectie sparen.

De Freedom Collection is vanaf heden verkrijgbaar.