L’ Authentique is een verflijn in 100 authentieke kleuren die prachtig op elkaar zijn afgestemd.

Fluweelzachte krijt -en kalkverf in tinten met een karakteristieke uitstraling. Bijpassende lakken en gevelverf maken het keuze palet volledig en maken het mogelijk op elk gewenst oppervlak de door u gekozen ambiance voort te zetten.
In hun atelier wordt op ambachtelijke wijze gewerkt. Ieder blik, etiket en iedere -handmatig ingeschilderde- kleurenkaart gaat door hun handen. Verf wordt op bestelling op kleur gebracht en op traditionele wijze vervaardigd.
Door haar eigenschappen is hun verflijn uitermate geschikt voor gebruik in historische of monumentale panden. Maar ook in een nieuwbouwhuis komen de kleuren die sfeer en warmte ademen prachtig tot hun recht.
Het gevoel dat ze neer willen zetten mag u terugvinden in namen als Anno, Nostalgie, Nevel of Winterwaas.

Producten van L’Authentique brengen u terug naar de sfeer van het verleden, terwijl u mag vertrouwen op een kwaliteit die ruimschoots tegemoet komt aan uw hedendaagse verwachtingen…

We zijn druk bezig met het plaatsen van de verschillende artikelen in onze webshop. Een gedeelte van de producten van ‘l Authentique is inmiddels geplaast. Zoekt u andere producten van deze lijn, neem dan gerust met ons contact op. We kunnen het hele assortiment leveren.’